• Icon Phone (073)063-03-53, (050)524-30-13, (096)244‑91‑65

Акумулятор для автомобілів із системою Старт/Стоп, Ford 60Ah ССA 600 для Ford [2385498]

6966.25 ГРН
Нет в наличии: 21-25 дней

Finis : 2385498

Виробник: Ford

Акумулятор Enhanced Flooded, для автомобілів із системою Start/Stop, ємність 60Ah. Використовується в наступних моделях Ford :

  • Ford EcoSport Mk II (2013-) - автомобілі, вироблені для європейського ринку, випущені починаючи з 07.11.2017

Новинка в лінійці EFB акумуляторів Ford: акумулятор з ємністю 60Ah і холодним пусковим струмом 600А, що має набагато менші габарити (довжину) порівняно з аналогічними за технічними характеристиками акумуляторами - Finis: 1917575

Нове покоління акумуляторів Ford використовує технологію Enhanced Flooded Battery (EFB). Основною метою застосування цієї технології є підвищення надійності акумулятора, зниження ризику висипання активної маси, а також підвищення терміну експлуатації АКБ. Суть технології EFB полягає у підвищенні міцності позитивно заряджених пластин, що містять активну масу, за рахунок обмотування так званою "мережею" - пористим пластиковим матеріалом. Мережа не дозволяє фарбуватись матеріалом пластин, що ослабнув у результаті частих циклів розрядки/зарядки. Завдяки цьому термін життя батареї значно зростає. Крім цього використовується більш щільне укладання пластин, що надає акумулятору більшу стійкість до вібрацій, а просунута система циркуляції запобігає розшарування електроліту, тим самим запобігаючи явищу саморозряду акумулятора.

Застосування технології EFB було основною вимогою при впровадженні системи Старт/Стоп, оскільки при вимкненні двигуна під час коротких зупинок в умовах вуличного трафіку - основне навантаження живлення електросистем автомобіля лягає на акумулятор, не кажучи вже про необхідність постійного пуску двигуна.

Купуючи акумулятор для автомобіля із системою Старт/Стоп, обов'язково переконайтеся, що він виготовлений із застосуванням технології Enhanced Flooded Battery. Як завжди, ми рекомендуємо використовувати оригінальні акумулятори Ford, оскільки вони розроблені з урахуванням вимог енергоємності автомобіля, пускового струму стартера, габаритних розмірів посадкового місця, а також із застосуванням найсучасніших технологій для збільшення їх терміну служби. Купуючи новий акумулятор, Ви з упевненістю можете розраховувати щонайменше на 3 роки його надійної роботи.

Слід зазначити, що крім значного приросту в надійності та термін експлуатації, акумулятори EFB за габаритними розмірами та технічними характеристиками - нічим не відрізняються від попередніх поколінь. Тому їх можна застосовувати як більш надійну альтернативу в автомобілях, оснащених старими акумуляторами.