• Icon Phone (073)063-03-53, (050)524-30-13, (096)244‑91‑65

Свічка розжарювання системи запуску двигуна, Ford для Ford [1473356]

696.37 ГРН
Є в наявності

Finis : 1473356

Виробник: Ford

Свічка розжарювання системи запуску двигуна. Використовується в наступних моделях двигунів Ford :

  • 2,0L Duratorq (модель DW/DW10)  

Кількість, потрібна на автомобіль - 4шт.

Свічка розжарювання системи запуску двигуна призначена для передпускового прогрівання камери згоряння циліндра, що полегшує запуск двигуна в холодну пору року.

Слід знати, що конструкція свічки розжарювання не передбачає зворотного зв'язку з бортовим комп'ютером автомобіля, тому, у разі несправності однієї або кількох свічок, блок керування двигуном не буде сигналізувати про несправність. При цьому, якщо несправна свічка перебуватиме в двигуні тривалий час - на її робочій зоні може накопичитися значна кількість продуктів згоряння палива, які перешкоджатимуть викручуванню з головки блоку дефектної свічки. У свою чергу, якщо зусилля, що прикладається механіком при вилученні свічки, перевищить певний поріг - корпус свічки дає тріщину і торцева частина корпусу з шестигранником під ключ відокремлюється від основного корпусу, залишаючи більшу частину поламаної свічки в головці блоку циліндрів. Подальші дії з вилучення уламка - вкрай дорога операція, що включає розбирання двигуна і заміну більшості прокладок.

Виходячи з описаного вище, ми рекомендуємо проводити профілактичну заміну свічок розжарення 1 раз на 4 - 5 років. Як завжди, ми рекомендуємо придбати виключно оригінальні свічки Ford, вироблені з урахуванням усіх проектних специфікацій і проходять найсуворіший контроль якості.